23.1.16

Verhotankoon kiipeäminen kielletty!

Lauhalla on tapana häiriköidä meikäläistä, kun istun koneella. Se hyppelehtii sängyssä, rapistelee, aukoo verhoja, kurisee, mouruaa, husii päätäni sängynlaidan alta ja kiipeilee verhotangossa. Odotan sitä momenttia, kun se tipahtaa sinne ikkunan ja sängyn väliin ja siitä lattialle, tai kiskoo nuo hevoskuvioidut verhot mukanaan lattialle. TOIVOTTAVASTI sitä ei koskaan tapahdu kuitenkaan.

Vähän väliä mie yritän sitten tallentaa tätä sähellystä, joskaan tulokset eivät tietenkään ole mitään maailman laadukkaimpia, varsinkaan kun helpoiten käteen osuu pikkukamera. Ison kanssa joutuu säätämään asetuksia ja ties mitä, ja sillä voi zoomata vaikkei koko laite olisi edes oikeasti päällä ja kuvia saa otettua poistamatta linssisuojusta (tuloksena mustia kuvia), joten spontaaneihin tilanteisiin (jollaisia kissakuvat aina ovat) tuollainen takuusimppeli pikkuinen roskakasa on melkolailla ensisijainen vaihtoehto. Valitettavasti.

Sängyn päädyn alta kuvattuna, hankalaa, mutta pakko oli tallentaa tuo.

Raah, salama käräyttää kaiken aina puhki...









Kissa menossa ikkunan ja sängynpäädyn väliin, melkein.


Norppa.



Niin, ja joskus itsellä ei meinaa pokka pitää eli nauran ku hullu näitä kuvatessani. Ei siveltimen kanssa husiva ihminen saa hyviä kuvia ikkunan väliin änkeävästä kissasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.