29.1.16

Salamalla sohimista

Leikkivän kissan kuvailu on aikamoista tuuripeliä, kuten näkyy. En edes viitsi valita mitään ihmeellisiä asetuksia sellaiseen, joten ratkaisuni on yleensä tuo tylsä ja lattea automaattisalama - en omista mitään oikeita himmentimiä ja tuo talouspaperiröpellys ei pysy aina kiinni, ja ilman sitä P -asetuksen salama polttaa kaiken puhki, joten. Tekninen laatu kärsikööt, mutta saanpahan ainakin viihdearvokkaita kuvia, jos ei muuta.

Lauhahan se arvatenkin on näissä sählääjänä. Ja mie husimassa siveltimellä ja kamerassa.

Otin tosin salaman pois päältäkin välillä, jotta saan kahdenlaisia tallenteita.







"GIVE ME YOUR PAINTBRUSH!!!"





Naama rutussa, mutta vain siksi koska kissat. Lauha mahtuu kokonaan tuosta välistä, ilman mitään tursuamisia.

Miniatyyrigepardi.







Ymmärrykseni loppui tässä vaiheessa. Laiskiaiskissa.








Valitettavasti tämä (vanha) satsi on vain yksi monista. Nykyisin. Pyrin tallentamaan melko paljon näitä tilanteita. Niissä ainakin oppii kuvaamaan arvaamattomasti liikkuvaa, nopeaa eläintä.

Tajusin myös, että onhan yksi sähläystuokio jo julkaistu Kissanketaleissa, mutta ne kuvat otin pikkukameralla. Laatueroja näkyvissä? Joo ei ehkä paljon, kun en ole mikään ammattikuvaaja, mutta itse oikeasti näen sen eron minkä kamera aiheuttaa. Kolmijalan kerahan näistäkin saisi paljon parempia, mutta hei, kissa sählää eikä poseeraa... Eikä sitä kolmijalkaa mahdu edes siirtelemään tässä huoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.