1.1.16

Kuorsaava pahkura peiton alla

Löysin tuossa yks päivä (viime vuoden puolella toki) sängystäni kuorsaavan pahkuran. Lauha se siellä muhi peiton alle mönkineenä... Nurinoista sen huomasin. Sitten kun sain pikkukameran käsiini niin kissa oli jo vähän herännyt ja mönkinyt näkyville, mutta sain silti hassuja kuvia. Laatu ei ole mikään kummoinen suurimmassa osassa, mutta onneksi tallensin tilannetta myös järkkärillä.

(Ja khyl, sängyssäni on pehmokoira. Sain sen joskus penskana.)













Tuon alimman kuvan kanssa on käynyt signeerauskämmi, mutta tuskin se kovin paha on... Kun ei siinä ole mitään oleellista jäänyt alemmas. Ei vaan näytä hyvältä vääriin kohtiin menneet signeeraukset, pirun rutiinit...

Plus että se signeeraus on noissa järkkärillä otetuissa kuvissa eri kun pienemmissä, koska käsittelen nämä järkkärikuvat aina. Otin ne viime vuonna ja sain valmiiksi tänään, joten ei muu auttanut kuin kyhätä erikseen tuollainen välivaiheleima sitten. Ei tarvi miettiä kumman vuoden tuotantoa on kyseessä.

Haluaisin julkaista tänne jotain missä on myös Amigo (vanhempi kissa), mutta se ei tee yleensä mitään hauskaa, ainakaan ikinä kun voisin kuvata... Joku mahanrapsutuskellotuskuva tietty olis hauska laittaa, ja niitä on. Leikitysvideoista en sitte tiä kehtaanko repiä screenshotteja, koska laatua tuskin on kovin paljon. 
(Noni nyt ku valitin ettei Pannu tee mitään huvittavaa niin päähän tulee miljoona muistoa ja kuvaa... Niistä myöhemmin sitten.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.