15.1.16

Kieroja silmiä ja loistavia vilkkuluomia

Argh, työt jatkuu, stressitaso on korkea ja en ole olemassa internetissä (kellekään ulkopuoliselle, enkä kyllä muillekaan), joten meinaan unohtaa Kissanketaleiden päivittelyt. Yritän olla niin, että voin kuvata mahdollisimman monet sekoilut mitä kotona tapahtuu, ja miksei vaikka pihallakin jos sinne kissan kanssa valjastelemaan eestytään (pakkasen takia ei viiti aina).

No joka tapauksessa. Kerran kuvailin Lauhaa ihan muuten vaan, koska neiti on niin kuvauksellinen eikä taaskaan jaksanut leikkiä kauaa sängyssäni, vaan nukahti sinne. Tallensin miljoonannen kerran sen oudon perusilmeen, jota voisi kuvailla aika hupaisaksi.





Vilkkuluometkii loistaa.









Vihdoin palasin koneelle.

Samana ajankohtanahan otin paljon kuvia, jotka kuitenkin katson parhaaksi julkaista vähän eriteltyinä. Löytyy sängynleveyden mittaista kissaa ja toinen hassu köllötys. Lisäksi vielä kamerassa on muutama maailman surkein mutta silti ihan hauska leikityskuva tilanteessa, joka oli tyypillinen kissanleikityskuvaustilanne: otat kameran esiin ja alat leikittämään, kissoja ei kiinnosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.