13.12.16

Tästä ei meinaa tulla mitään

Piru vie tämän blogin kanssa.

Ei edelleenkään ole kyse ajan puutteesta... Ainoa ongelma on kuvien runsaus, niitä on niin paljon ja tulee kokoajan lisää. En ehdi enkä jaksa muokata mitään. Kuvani ovat keskimöäärin niin huonoja, ettei niissä sinällään ole mitään parannettavaa, mutta toisaalta ärsyttää, kun joudun joskus rajaamaan niitä ankarasti pitääkseni talon poissa netistä; olkkarimme ei kuulu nettiin.

Kissoja pitää käyttää lääkärissä ja silleen, kanssa, mutta siitä en tänne jauha, tämän blogin kuuluisi olla hauska.

Olen vieläpä ihan sekaisin siitä, mitä kaikkea olen jo julkaissut ja mitä en. En halua jakaa jokaista satsia erikseen erillisiin kansioihin... Lisäksi jostakin tekisi mieli repiä lisää tilaa.

Tahallaan rankasti muokattu... Sävyjä ja värejä vaan.

Kai miun on pakko tehdä niin, että kun olen kerta jättänyt kissakuvien käsittelyn viimeiseksi ja siirtänyt sitten kaikki kissoihin liittymättömät muualle, voin vaan kopsata nuo kissatiedostokansiot lemmikkikansioon ja pitää siellä jossakin järkässä niin. Ei puhettakaan siitä, että jakaisin kaikki kuvat niissä nähtävien kissojen mukaisesti oikein (jokaisesta leikityskuvat kunkin omaan kansioon, kuten miula on kauan ollut tapana)...

En vaan osaa tätä. En osaa edes kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.