18.9.16

Rakennekuvia piirtämiseen

Olen huomannut, että kun on jokin tietty asia, jonka helpottamiseksi metsästää jotain tiettyä asentoa tai tilannetta, on kissojen kuvaaminen jossain määrin hauskempaa kuin ilman tavoitetta. Minulla se tavoite on tallentaa tilanteita, asentoja ja värejä, joista voi olla hyötyä piirtäjille. Käytän kuviani tietysti myös itse. Ilmoitan, jos kuvassa on vaikkapa värit sen verran pielessä ettei niitä voi suoraan soveltaa piirtämiseen.

Nämä ovat ensisijaisesti anatomia- ja tabbykuviointikuvia. Värithän näissä ovat todella siniset, joten sinänsä ne eivät sovi oikeanlaisen ruskeatabbyn piirtämiseen. (Anatomian ja kuvioinnit voi katsoa näistä, värit sitten muualta.)

Näitä kuvia ei muuten ole juuri käsitelty, mutta olen siistinyt taustoja ja rajannut reilusti. Tarvittaessa kloonaustyökalu on ollut kovassa käytössä, ettei epäyhtenäinen tausta rikkoisi selkeyttä. Osa alueista on kuitenkin sellaisia, ettei miun osaaminen riitä niiden siivoiluun, mistä syystä tuossa ylimmässäkin näkyy heti ensiksi lampunjalka ja rukki...














Laittelen näitä ja muita sopiviksi katsomiani reffikuvia myös erilliselle sivulle, joka on tekeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.