27.9.16

Et muute mee ylös!

Taisi olla ihan normaali maanantaiaamu. Ei siinä silleen mitään, se ei todellakaan ole lempiviikonpäiväni eikä varmasti ole monen muunkaan. Mutta tämä yksi maanantai piti sisällään absurdilla tilanteella varustetun aamun.

Tilanne oli ohi niin nopeasti etten ehtinyt sitä oikeastaan tallentaa vaikka kamera olikin valmiudessa. Säästin yhden kökön kuvan, ja töihin päästyäni töhersin näkemästäni sekoilusta surkean sarjakuvastripin aikomuksenani kertoa sillä, miten tilanteessa oikeasti kävi. 



Ehkä surkein Savonkissat -strippi jonka olen tehnyt... Visuaalisesti.

Eli juttu kulki oikeasti näin: Kakarat remusivat ja rallittelivat ympäri olohuonetta, ja sinkosivat sitten yhtäaikaa raapimapuun päälle tolpan juureen. Arppa päätti, että hän kiipeää ylös, mutta leikatut kynnetpä eivät pitäneet. Lauha meinasi kiivetä myös mutta tuli kiskoneeksi Arwin kokonaan alas, ilmeisesti niin että lopulta Arwi istui sen päällä tai jotain. Mie ja kaksonen kuoltiin tälle aivan täysin, harvoin sitä oikeasti näkee että kissa kiskoo toisen kissan tolpasta alas.

The teinipenskat eli Lauha ja Arwi. Ilman niitä molempia ei tuota tilannetta olisi tullutkaan. Kuka muu olisi kiskonut alas ja kenet? Amigo ei edes yritä mitään tolppaa kiivetä eikä edes osu tuohon Lauhan kanssa yhtäaikaisesti. Eikä kumpikaan teineistä saa tuota vanhaa ukkoa liikkumaan mihinkään suuntaan, kaikista vähiten ylöspäin, vaikka miten hätyyttäisi. Siitä seuraisi vaan slapstick -tyylinen vastareaktio.

(Huom. tätä julkaistessani tolppa on vaihtunut kissanmajaan, josta ylähyllylle pääsee hyppäämällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.