11.9.16

Kun Arwi tuli taloon

Arwi muutti meille jo monta viikkoa sitten, mutta kuvat kyseiseltä ajankohdalta ovat jääneet julkaisematta ja jutut hölisemättä. Alkuun kissa oli arka ja hiljainen, piilotteli ja pelkäili sitä sun tätä. Nyt tilanne on aivan toisin, onneksi.

Mietin nyt taas, mitä arvoa näillä kuvilla edes tässä blogissa on, kun kyse ei ole suoranaisesti hauskasta asiasta; pelkäävä kissa ei juurikaan leiki tai tee mitään koomista. Haluan silti julkaista ainakin osan näistä, jatkan myöhemmin sitten niillä oikeasti hauskoilla kuvilla. Ja koska en viitsi ihan kaikkia julkaista, voi jotain oleellista jäädä näkemättä...

Yksi syy jättää osa kuvista pois on ihan vain se, että en halua näyttää liikaa taloamme koko mualimalle. Laatukin on keskimäärin liian huono, joten.

Taisi olla ensimmäinen tai toinen päivä. Kissojen hyllyllä muita karussa.

Ruokakaan ei maistunut...


Ensimmäinen selkeä keskustelu Lauhan kanssa. Kumpikaan ei oikein tiennyt miten reagoida, mutta ainakin Lauha halusi selvästi ottaa kontaktia (pyöri lattialla ja kurahteli):

"Kurrr?"







Sitten tuli Amppu... Lisää syitä pysyä hyllyllä. Onneksi se ukko ei osaa kiivetä. Amigo yritti ahkerasti keksiä jonkun keinon könytä ylös, mutta luovutti sitten. En edes tiedä mitä olisi voinut käydä jos mokoma olisi ylätasolle päässyt, Amppu nimittäin 'moikkaa' uusia kissoja matalalla noitumismolinalla ja häntä pulloharjana.





"Mitä siekii hihittelet siinä?"




Yritin leikittää.


Samalla tallentui kortille myös urpo kuvasarja Lauhan leikeistä, ja iso osa samaan syssyyn ottamistani kuvista jotka saattavat kelvata piirtoreferensseiksi. Laitan ne erikseen tänne joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.