3.2.16

Köllötys sinisyydessä

Otin taas kerran videota Lauhan leikityksestä, koska en kuitenkaan saa sen sekoiluja stillikuvattuakaan. Videoissa on vaan se huono puoli, etten tajua niiden muokkaamisesta mitään enkä oma mitään paikkaa minne voisin tallentaa ne nettiin.

Laatu näissä videoissa on jostain syystä ihan kauhea, vaikka säädin valotusta ties miten paljon. Yksi vika voi olla se, että kameran mielestä pelkkä kattovalo tarkoittaa keskiyönpimeyttä... Siis nimenomaan olkkarissa.
Ihan huvin vuoksi otin videot tällä kertaa monokromaattisina eli sinisenä ja mustavalkoisena. Tallensin sinisestä videosta myös monta screenshottia, kerta olin tajunnut ajatella screenshottiasiaa jo kuvatessa. Tarkoitus on, että nämä hömelöt asennot ovat oikeasti tallessa eikä pelkästään muistissa. Ja koska video oli niin järkyttävän tumma, laitoin kuviin vähän kontrastia ja kirkkautta jälkikäteen.

Mahdollisiksi nämä tulivat siksi, koska olin jo kerennyt väsyttää Lauhaa riehumisen merkeissä ennen matolla löllimistä. Siksi se oli jo laiskemmalla päällä.






"Oho, leijuva pallo!"



On se vaan söpö otus. Patonki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti äläkä ole yrmy.